Dura
Novosti

Radionica za udruge ‘Upravljanje projektima’

Radionica za udruge ‘Upravljanje projektima’
Radionica za udruge 'Upravljanje projektima'
U srijedu, 08. 02. 2012. od 17:00 do 20:00 sati održati će se radionica za udruge ‘Upravljanje projektima’ u organizaciji Udruge MI iz Splita i Razvojne agencije Grada Dubrovnika DURA, u prostorijama DURA-e.

Radionica je namijenjena pripadnicima udruga i nastavak je aktivnosti koje DURA provodi s ciljem jačanja kapaciteta organizacija civilnog društva s dubrovačkog područja.

Na radionici će sudionicima biti prezentirane praktične metode i iskustva u upravljanju projektom na konkretnim primjerima i iskustvima. Ova radionica s time nastavlja na prethodnu radionicu održanu u prosincu 2011.

Radionica će obuhvatiti sljedeće teme:

• Prezentacija osnovnih elemenata / faza upravljanja projektom na praktičnim primjerima
• Odnos između misije / ciljeva jedne organizacije i  projekata koje ona provodi
• Ograničenja projekata i njihov utjecaj na upravljanje aktivnostima i djelatnicima / volonterima
• Diskusija, smjernice i savjeti – ostvarivanje planiranih rezultata projekta uz brigu o ljudskim resursima i timskim odnosima

Na radionicu se pozivaju oni koji su u ulozi voditelja, kao i oni koji su članovi timova. S obzirom da uloga vođenja u pojedinim situacijama privremeno prelazi na druge članove tima,  preporučljivo je da se zajedno više upoznaju s korisnim aspektima i iskustvima u vođenju projekata.

Radionica će se ostvariti u sklopu programa STEP kojeg financira Nacionalna zaklada za razvoj civilnog društva, a namijenjen je razvoju civilnog društva u Republici Hrvatskoj kroz pružanje besplatne podrške na lokalnoj razini u području informiranja, savjetovanja i izobrazbe.

Sudjelovanje je besplatno i potrebno ga je potvrditi na mail: dura@dubrovnik.hr ili telefon: 020 638 236
do utorka 07.02.2012. do 15:00 sati.

Datum:
06.02.2012
Print Friendly, PDF & Email

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X