Dura
Novosti

Održan zajednički sastanak stanara Tvornice ideja i DURA-e

Održan zajednički sastanak stanara Tvornice ideja i DURA-e
Održan zajednički sastanak stanara Tvornice ideja i DURA-e

Dana 17. veljače 2012. u prostorijama Razvojne agencije Grada Dubrovnika DURA, održan je zajednički sastanak svih poduzeća, stanara poduzetničkog inkubatora Tvornica ideja.

Radni sastanak okupio je predstavnike svih poduzeća, stanara Tvornice ideja i obuhvatio je raspravu o poslovanju poduzeća u prošloj godini, međusobnoj suradnji unutar poslovnog inkubatora između poduzeća i DURA-e, te planova za tekuću godinu. Stanari su imali priliku iznijeti dosadašnja iskustva ali i istaknuti potrebe u poslovanju, za koje će u dogovoru s DURA-om i Gradom Dubrovnikom naći rješenja.

Poseban dio sastanka bio je posvećen dogovoru o ulasku novih stanara u poslovni inkubator, čiji povećani interes za pristupanje projektu Tvornice ideja potvrđuje uspješnost dosadašnje realizacije projekta, te da su mladi poduzetnici prepoznali mogućnosti koje im projekt nudi.

Datum:
17.02.2012
Print Friendly, PDF & Email

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X