Dura
Novosti

Projekt obnove uskotračne željezničke pruge „Ćiro“

Projekt obnove uskotračne željezničke pruge „Ćiro“
Projekt obnove uskotračne željezničke pruge „Ćiro“
Dana 17.veljače 2012. u Maloj Vijećnici Grada Dubrovnika, gradonačelnik Grada Dubrovnika Andro Vlahušić i predsjednica Gradskog vijeća Olga Muratti sa suradnicima održali su radni sastanak s načelnicima Općine Ravno i Neum, predstavnicima Grada Trebinje te s predstavnicima tvrtke „Saraj-inženjering“, Nedžadom Brankovićem i suradnicima na kojem su prisustvovali i predstavnici Razvojne agencije Grada Dubrovnika DURA.
Tema sastanka bila je projekt obnove uskotračne željezničke pruge „Ćiro“ koju je predstavio stručnjak za promet i znanost Nedžad Branković.

Uzimajući u obzir potrebu za podupiranjem ulaganja u regiji i razvoj suradnje između Grada Dubrovnika, Općina Trebinje, Ravno, Čapljina i Neum svi sudionici današnjeg sastanka iskazali su pozitivno mišljenje i zainteresiranost ka realizaciji ovog projekta.

Tijekom sastanka dogovoreno je kako će se pristupiti usuglašavanju Memoranduma o zajedničkim aktivnostima na izradi projektno-studijske dokumentacije za realizaciju Projekta obnove uskotračne pruge „Ćiro“. U cilju realizacije sporazuma potpisnici će imenovati zajednički stručni tim za koordinaciju, usklađivanje dinamičkih planova izrade pojedinih dokumenata kao i za pripremu i definiranje projektnih zadataka.

Datum:
17.02.2012
Print Friendly, PDF & Email

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X