Dura
Novosti

U Zagrebu održana konferencija pod nazivom „Women in Business in Croatia“

U Zagrebu održana konferencija pod nazivom „Women in Business in Croatia“
U Zagrebu održana konferencija pod nazivom „Women in Business in Croatia“
Dana 3. travnja 2012. održana je u zagrebačkom hotelu Regent Esplanade konferencija pod nazivom „Women in Business in Croatia.“ Događaj je organizirala Europska banka za obnovu i razvoj (EBRD), a prisustvovali su mu i predstavnici DURA-e.
Konferencija je održana u okviru programa „BAS Women in Business in Croatia“ kojega provodi Europska banka za obnovu i razvoj (EBRD). Program će trajati 24 mjeseca, a financirat će ga zajednički Luksemburg, Tajvan i EBRD. Cilj navedenog programa je pružanje podrške ženama poduzetnicama kroz intenzivno mentoriranje te omogućavanje povoljnijeg pristupa stručnim konzultantskim uslugama. Europska banka za obnovu i razvoj omogućit će sufinanciranje konzultantskih usluga u iznosu od 25 do čak 90 posto ukupnog iznosa ženama čiji će projekti biti uključeni u ovaj program, a sve u vidu promicanja malog i srednjeg poduzetništva među ženama u Hrvatskoj.

Razvojna agencija Grada Dubrovnika DURA će na dubrovačkom području koordinirati aktivnosti vezane za ovaj projekt te će svim ženama poduzetnicama zainteresiranima za ovaj program pružiti sve informacije potrebne za sudjelovanje.

Događanje u Zagrebu otvorila je direktorica Europske banke za obnovu i razvoj u Hrvatskoj i Mađarskoj Zsuzsana Hargitai, a zatim je program „Women in Business in Croatia“ detaljno predstavljen sudionicima. U nastavku je predstavljeno i nekoliko hrvatskih projekata koji su se pod pokroviteljstvom Busines Advisory Services programa već uspješno ostvarili (Biotechnicon, Lika svjetlo i Priroda liječi) te su najavljene daljnje aktivnosti.

.

Datum:
04.04.2012
Print Friendly, PDF & Email

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X