Dura
Novosti

Međunarodna konferencija „Poduzetništvo i inovacije“ (Dubrovnik, 23.-24. svibanj 2013.)

Međunarodna konferencija „Poduzetništvo i inovacije“ (Dubrovnik, 23.-24. svibanj 2013.)
Međunarodna konferencija „Poduzetništvo i inovacije“ (Dubrovnik, 23.-24. svibanj 2013.)

Dubrovnik, 21.veljače 2013. – Ministarstvo poduzetništva i obrta i Gospodarska komisija Ujedinjenih naroda za Europu (UNECE) zajednički organiziraju Međunarodnu konferenciju „Poduzetništvo i inovacije“ koja će se pod visokim pokroviteljstvom Vlade Republike Hrvatske održati od 23. do 24. svibnja 2013. u Dubrovniku.

Konferencija je posvećena promociji inovativnog poduzetništva. Sudjelovanje je otvoreno svim zainteresiranim stranama iz zemalja članica UNECE-a kao i ostalim zemljama članicama Ujedinjenih naroda. Očekuje se sudjelovanje visokih dužnosnika iz RH i UNECE-a, zatim predstavnika poslovne zajednice, znanstvenih institucija te specijaliziranih agencija i međunarodnih organizacija.

Zanimljivi i iskusni govornici, svjetski priznati stručnjaci s područja poduzetništva i inovacija garantiraju da će konferencija potaknuti raspravu o politikama i dobrim praksama koje se provode vezano za promociju inovacija i potražiti odgovore na pitanja o tome kakvu ulogu ima inovacijska politika u kreiranju boljeg okruženja za poduzetništvo, poboljšanju financiranja inovativnog razvoja i olakšavanju pristupa poduzetnika relevantnim znanjima i vještinama.

Nadamo se da će hrvatske institucije iskoristiti priliku za povezivanje i za promišljanje svojih iskustava vezano za ovo područje te pozivamo zainteresirane za sudjelovanje da prouče priloženi materijal u kojem se nalaze detaljni uvjeti prijave.

Detaljne informacije o konferenciji možete preuzeti OVDJE.

Za dodatne informacije možete se obratiti voditeljici Odjela Snježani Ivić Pavlovski na tel.: 01/6109243; e-mail: snjezana.ivic-pavlovski@minpo.hr

Program je u izradi i biti će naknadno objavljen.

 

 

Datum:
21.02.2013
Print Friendly, PDF & Email

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X