Dura
Novosti

Natječaj za donacije 2013.

Natječaj za donacije 2013.
Natječaj za donacije 2013.

Dubrovnik, 27.veljače 2013. – Hrvatska elektroprivreda d.d. raspisuje Javni natječaj za dodjelu donacija udrugama, klubovima i ustanovama u 2013. godini.

Natjecati se mogu udruge, klubovi i ustanove, registrirani u Republici Hrvatskoj, prema uvjetima navedenima u oglasu za natječaj. Predmet natječaja je dodjela donacija za podupiranje projekata iz područja:

  • mladi (odgojno-obrazovni projekti, sportske i kulturne aktivnosti djece i mladih, odnosno za djecu i mlade)
  • umjetnost i kulturna baština (pomoć nadarenim umjetnicima, promociji hrvatske kulture u inozemstvu, aktivnosti očuvanja nacionalne i lokalne kulturne baštine)
  • okoliš (projekti promicanja energetske učinkovitosti i znanja o okolišu, projekti poboljšanja stanja okoliša, projekti zaštite ljudi i dobara)
  • znanost i društvo (znanstveni projekti, poticanje kreativnosti i inovativnosti te ostali projekti razvoja civilnog društva)

Natječaj je otvoren do 17. ožujka 2013. godine., a prijave su upućuju isključivo elektroničkim putem na adresu donacije2013@hep.hr.

Dokumenti:
file_other.png Prijavnica za natječaj za donacije

 

Datum:
27.02.2013
Print Friendly, PDF & Email

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X