Dura
Novosti

Otvoren III. ciklus Poduzetničkog impulsa

Otvoren III. ciklus Poduzetničkog impulsa
Otvoren III. ciklus Poduzetničkog impulsa

Dubrovnik,11.ožujka 2013. – Ministarstvo poduzetništva i obrta na svojim je mrežnim stranicama otvorilo III. ciklus natječaja iz Programa poticanja poduzetništva i obrta – ‘Poduzetnički impuls 2013’.

Riječ je mjeri B – Jačanje poslovne konkurentnosti poduzetnika i obrtnika – Aktivnosti B3 – Poticanje inovativnog poduzetništva, a za koju je osigurano ukupno 4 milijuna kuna bespovratnih sredstava.

Prihvatljivi prijavitelji su mikro i mali gospodarski subjekti (isključivo obrti i trgovačka društva), a prihvatljive projektne aktivnosti su ulaganje u završnu fazu razvoja proizvoda ili usluge, ulaganje u aktivnosti rane komercijalizacije inovacija i izrade poslovnog modela, ulaganje u probnu proizvodnju te unaprjeđenje proizvodnje, ulaganje za izlazak na nova tržišta i pregovore s potencijalnim stranim i domaćim investitorima, upravljanje i zaštita intelektualnog i industrijskog vlasništva, stručno osposobljavanje i obrazovanje, prilagodba, prenamjena i proširenje poslovnog/proizvodnog prostora, izrada industrijskog dizajna te marketinške aktivnosti.

Iznos pojedinačne potpore dodjeljuje se u rasponu do najviše 400 tisuća kuna, a intenzitet potpore je do 100% prihvatljivih troškova.

Više informacija možete dobiti na www.minpo.hr.
Datum:
11.03.2013
Print Friendly, PDF & Email

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X