Dura
Novosti

Poziv za dodjelu potpore za potprogram ‘Jačanje ljudskih potencijala na lokalnoj i područnoj razini”

Poziv za dodjelu potpore za potprogram ‘Jačanje ljudskih potencijala na lokalnoj i područnoj razini”
Poziv za dodjelu potpore za potprogram 'Jačanje ljudskih potencijala na lokalnoj i područnoj razini

Dubrovnik, 20.ožujak 2013. -Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije objavljuje Poziv za iskaz interesa za dodjelu financijske potpore za potprogram „Jačanje ljudskih potencijala na lokalnoj i područnoj (regionalnoj) razini za učinkovitu pripremu i korištenje fondova Europske unije“ za 2013. godinu.

Poziv za iskaz interesa objavljuje se u svrhu dodjele financijskih potpora za edukativne aktivnosti koje se provode u svrhu jačanja ljudskih potencijala na lokalnoj i područnoj (regionalnoj) razini za učinkovitu pripremu i korištenje fondova Europske unije. Cilj ovog potprograma je ojačati ljudske potencijale u upravnim tijelima jedinica lokalne i područne (regionalne) samouprave i agencijama za bolju pripremu i provedbu razvojnih projekata prihvatljivih za financiranje iz pretpristupnih fondova Europske Unije, te strukturnih i Kohezijskog fonda.

Krajnji rok za podnošenje zahtjeva je 10. travanj 2013. godine. U slučaju slanja zahtjeva poštom, prihvatljivima će se smatrati sve pošiljke poslane preporučenom poštom s poštanskim žigom zaključno s 10. travnja 2013. godine.

Poziv za iskaz interesa kao i sve potrebne obracsce, možete preuzeti u vezanim dokumentima.

file_pdf.png Poziv za iskaz interesa
file_pdf.png Dodatak A
file_pdf.png Dodatak B-prijavni obrazac
file_pdf.png Prilog 1_dinamički paln provedbe potprograma
file_pdf.png Smjernice-V.Potprogram




 

Datum:
20.03.2013
Print Friendly, PDF & Email

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X