Dura
Novosti

Prvi partnerski sastanak na projektu ‘T.H.I.N.K. – Susjedstvo pametne djece’

Prvi partnerski sastanak na projektu ‘T.H.I.N.K. – Susjedstvo pametne djece’
Prvi partnerski sastanak na projektu 'T.H.I.N.K. – Susjedstvo pametne djece'

Dubrovnik, 16.travnja 2013. – U organizaciji Razvojne agencije Grada Dubrovnika DURA-e, 15. travnja 2013. godine s početkom u 11.00 sati održan je prvi partnerski sastanak projekta ‘T.H.I.N.K. – Susjedstvo pametne djece’ u sklopu IPA programa prekogranične suradnje Hrvatska – Crna Gora.

Sastanku su prisustvovali nositelji projekta – Dječji vrtići Dubrovnik i Dječji vrtići ‘Radost’ Kotor  te partneri, Grad Dubrovnik – Upravni odjel za obrazovanje, šport, socijalnu skrb i civilno društvo, Općina Kotor i Razvojna agencija Grada Dubrovnika DURA.

Cilj projekta je doprinjeti poboljšanju obrazovnog sustava predškolske djece u pograničnom području Hrvatske i Crne Gore. Projektom će se izgraditi kapacitet odgajatelja vrtića iz Dubrovnika i Kotora za provedbu Mense NTC obrazovnog sustava kroz niz specijaliziranih treninga.
Na sastanku se, nakon same prezentacije projekta, definirao i plan aktivnosti, odnosno, daljnji koraci u provedbi projekta.

 

Već se u lipnju očekuje početak edukacije odgajateljica, a od srpnja i sama implementacija NTC obrazovnog sustava u Dubrovačkim i Kotorskim vrtićima.

Projekt traje do 31.ožujka 2014.godine.

 

 
Datum:
16.04.2013
Print Friendly, PDF & Email

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X