Dura
Novosti

Međunarodna konferencija ‘Poduzetništvo i inovacije’

Međunarodna konferencija ‘Poduzetništvo i inovacije’
Međunarodna konferencija 'Poduzetništvo i inovacije'

Ministarstvo poduzetništva i obrta i Gospodarska komisija Ujedinjenih naroda za Europu (UNECE) zajednički organiziraju Međunarodnu konferenciju „Poduzetništvo i inovacije“ koja će se pod visokim pokroviteljstvom Vlade Republike Hrvatske održati od 23. do 24. svibnja 2013. u Dubrovniku u hotelu Dubrovnik Palace.

 

 

Konferencija je posvećena promociji inovativnog poduzetništva.  Sudjelovanje je otvoreno svim zainteresiranim stranama iz zemalja članica UNECE-a kao i ostalim zemljama članicama Ujedinjenih naroda.

Zanimljivi i iskusni govornici, svjetski priznati stručnjaci s područja poduzetništva i inovacija garantiraju da će konferencija potaknuti raspravu o politikama i dobrim praksama koje se provode vezano za promociju inovacija i potražiti odgovore na pitanja o tome kakvu ulogu ima inovacijska politika u kreiranju boljeg okruženja za poduzetništvo, poboljšanju financiranja inovativnog razvoja i olakšavanju pristupa poduzetnika relevantnim znanjima i vještinama.

Program i prijavnicu na konferenciju  možete preuzeti ovdje.

 

 

 

 

Datum:
23.04.2013
Print Friendly, PDF & Email

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X