Dura
Novosti

Predstavljena pješačko- biciklistička ruta

Predstavljena pješačko- biciklistička ruta
Predstavljena pješačko- biciklistička ruta
Dubrovnik, 17.svibnja 2013. – U organizaciji Grada Dubrovnika i Razvojne agencije Grada Dubrovnika DURA-e 17.svibnja 2013. godine u Sportskoj dvorani predstavljena je pješačko- biciklistička ruta financirana u sklopu EU projekta Adria.MOVE IT!

Predstavljanju su nazočili gradonačelnik grada Dubrovnika, Andro Vlahušić, pročelnik Upravnog odjela za poduzetništvo, turizam i more, Milan Perić, direktorica Razvojne agencije Grada Dubrovnika, Andrea Novaković.

Vrijednost projekta je oko 350 tisuća eura, a dio novca se utrošio i u pješačko-biciklističku rutu dugu oko četiri kilometra, s polaznom točkom ispred sportske dvorane u Gospinom polju i završetkom u hotelu Palace.

– Pri kraju smo realizacije ovog projekta. Ovo je treći po redu projekt u kojem grad Dubrovnik ima vodeću ulogu. Ovaj projekt je specifičan po tome što rasterećuje određene zone grada, a pruža jedan novi vid turističke ponude u obliku pješačko-biciklističke staze – izjavila je direktorica Razvojne agencije Grada Dubrovnika, Andrea Novaković.

-Želeći da ovakvih projekata bude u skoroj budućnosti mi ćemo nastojati sve poduzeti da ih bude što više – izjavio je pročelnik Upravnog odjela za poduzetništvo, turizam i more, Milan Perić.

-Omogućiti ćemo da građani izađu vani i osjećaju se ugodno na zraku i da Dubrovnik živi nekih devet do deset mjeseci svoj vanjski prostor, a ne samo unutrašnji-izjavio je gradonačelnik grada Dubrovnika, Andro Vlahušić.

Nakon predstavljanja, gradonačelnik grada Dubrovnika Andro Vlahušić i pročelnik Upravnog odjela za poduzetništvo, turizam i more, Milan Perić provozali su se na biciklima ispred Sportske dvorane u Gospinom polju.

 
Datum:
17.05.2013
Print Friendly, PDF & Email

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X