Dura
Novosti

DURA na seminaru europskog pograma SEE

DURA na seminaru europskog pograma SEE
DURA na seminaru europskog pograma SEE

Dubrovnik, 18.rujna 2013. – U sklopu EU programa Southeast Europe, održan je seminar  na temu: Kapitalizacija iskustava za rast i razvoj poslova unutar Southeast Europe područja 2014+, 17.rujna 2013. u Splitu

Na seminaru su sudjelovale djelatnice DURA-e, Nataša Mirić i Ena Soprano koje trenutno provode projekt InTourAct financiran iz navedenog programa.

Svrha organizacije ovog seminara je bilo donošenje zaključaka kroz tri različite radionice na temu urbanog razvoja, zapošljavanja, demografskih promjena te kulture. Svi polaznici seminara su prisustvovali određenoj radionici vezanoj za projekt koji provode, te su kroz razgovor i iznošenje vlastitih iskustava donijeli zaključke bitne za slijedeći krug raspisivanja natječaja unutar Southeast Europe programa 2014+.

Na završetku seminara izneseni su svi zaključci doneseni na radionicama, te se sklopio završni dokument u kojem su objedinjene tematske smjernice za naredni period Southeast Europe programa.
Datum:
18.09.2013
Print Friendly, PDF & Email

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X