Dura
Novosti

Dan Europske teritorijalne suradnje u Dubrovniku!

Dan Europske teritorijalne suradnje u Dubrovniku!
Dan Europske teritorijalne suradnje u Dubrovniku!

Dubrovnik, 23. rujna 2013. – Razvojna agencija Grada Dubrovnika DURA d.o.o u suradnji s Ministarstvom regionalnog razvoja i fondova EU organizirali su Dan europske teritorijalne suradnje 23. rujna 2013. godine u Dubrovniku.

U sklopu proslave Dana europske suradnje koji se u cijeloj Europi obilježava 21. rujna, Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije sa Zajedničkim tehničkim tajništvom Transnacionalnoga programa Mediteran 2007. – 2013. organizirali su događaj od 10 do 17 sati čiji je cilj informirati građane o mogućnostima i projektima iz transnacionalnog programa MED te općenito o Europskoj teritorijalnoj suradnji kao značajnom cilju Europske kohezijske politike.

Događaj, koji se financira iz tehničke  pomoći programa MED, sastojao se od vožnje biciklima, crtanje grafitima u centru Dubrovnika i koncerta Folklornog ansambla LINĐO

Uz sudionike koji su uključeni u provedbu tog programa, bivše korisnike MED projekata i predstavnike Grada Dubrovnika u ovaj događaj mogli su se uključiti stanovnici i turisti Dubrovnika.

Datum:
23.09.2013
Print Friendly, PDF & Email

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X