Dura
Novosti

Predstavljen program “Europa za građane”

Predstavljen program “Europa za građane”
Predstavljen program
Dubrovnik, 24.rujna 2013. – Direktorica razvojne agencije grada Dubrovnika, Andrea Novaković, sudjelovala je kao panelist na današnjem okruglom stolu pod nazivom “Kako potaknuti bolju suradnju građana, organizacija civilnog društva i lokalne uprave” koji se održao u organizaciji Ureda za udruge Vlade RH u Narodnoj knjižnici u Dubrovniku.

Događanje se upriličio kako bi se potencijalnim korisnicima, prvenstveno udrugama i organizacijama civilnog društva, ali i predstavnicima institucija, što bolje približio europski program “Europa za građane” i iskustva dosadašnjih korisnika bespovratnih sredstava u okviru tog programa.

Među korisnicima je i Grad Dubrovnik čiji je projekt FLOW4YU financiran iz spomenutog programa, a kojeg je posljednje dvije godine operativno provodila DURA. Osim ovog projekta, DURA je u ovoj godini prijavila i niz novih projekata na mjeru gradova prijatelja čije se odobrenje očekuje kroz nekoliko narednih mjeseci.

 
Datum:
24.09.2013
Print Friendly, PDF & Email

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X