Dura
Novosti

STARTUP WEEKEND 2.!

STARTUP WEEKEND 2.!
STARTUP WEEKEND 2.!

Potaknuta uspjehom i izvrsnim odazivom prilikom prvog Startup Weekenda Dubrovnik u listopadu prošle godine, Razvojna Agencija Grada Dubrovnika DURA  organizira  Startup Weekend Dubrovnik 2 i to  4.-6. travnja 2014 na Kampusu Sveučilišta u Dubrovniku, Branitelja Dubrovnika 41.

 

Prvi dan događaja, u petak, sudionici u 60 sekundi predstave svoju ideju, nakon čega slijedi glasovanje gdje sudionici međusobno izabiru najbolje ideje oko kojih se oforme timovi i na tim se idejama radi ostatak vikenda. Ne moraju svi polaznici događaja predstaviti ideju, neki polaznici svojim idejama i vještinama pomažu u razvijanju njima zanimljivih ideja. Sudionici ne trebaju imati nikakvo znanje o razvijanju ideje, jer će im biti dostupni mentori, stručnjaci iz različitih područja, koji će ih voditi i odgovarati na sva pitanja kako bi njihove ideje bile najbolje moguće za završne prezentacije u nedjelju pred sucima.

 

Svi koji žele postati dio globalne startup zajednice i pridružiti se ljudima diljem svijeta koji dijele istu viziju–promijeniti svijet u kojem živimo, dobrodošli su na Startup Weekend Dubrovnik 2! Prijavu možete izvršiti putem dubrovnik.startupweekend.org ili na nmiric@dura.hr.

Za sve dodatne informacije kao i način kako se prijaviti na Startup Weekend Dubrovnik možete se informirati web stranici http://startupweekend.org  kao i http://dubrovnik.startupweekend.org ili putem telefona 020/ 640-554.

 

 

 

Datum:
04.03.2014
Print Friendly, PDF & Email

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X