Dura
Novosti

ODRŽANO STRUČNO SAVJETOVANJE OPG-OVA

ODRŽANO STRUČNO SAVJETOVANJE OPG-OVA
ODRŽANO STRUČNO SAVJETOVANJE OPG-OVA

07. ožujka 2014. godine održano je stručno savjetovanje OPG-ova u prostorijama KUD-a u Čilipima. Savjetovanje je organizirala Udruga Agroturizam Konavle uz podršku Razvojne agencije Grada Dubrovnika DURA-e te je istoj prisustvovalo 57 sudionika.

 

Prva tema je bila „Pokretanje i poslovanje OPG-a, potpore u poljoprivredi i ruralnom razvoju“ koju je prezentirala gđa.Dijana Šemeš  iz Agencije za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju. Nakon toga je g. Ivo Grbića iz Porezne uprave uveo prisutne u „Poslovanje OPG-a s poreznog aspekta“. Treća tema savjetovanja je bila „OPG s aspekta  provedbe propisa iz djelokruga nadzora sanitarne inspekcije“ koju je iznosila gđa. Pavica Prkoča iz Službe Županijske sanitarne inspekcije. Na kraju je Marijana Puljas iz DURA-e prezentirala program „IPARD – Mjere 101, 102 i 302“ te program „Konkurentnost turističkog gospodarstva“ od Ministarstva Turizma.

 

Nakon svih održanih prezentacija sudionici su imali prilike postavljat pitanja vezana za gore navedene teme, na koja su dobili i odgovarajuće odgovore.

 

Datum:
10.03.2014
Print Friendly, PDF & Email

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X