Dura
Novosti

ERASMUS+: Informativni dan o mogućnostima za mlade

ERASMUS+: Informativni dan o mogućnostima za mlade
ERASMUS+: Informativni dan o mogućnostima za mlade

Agencija za mobilnost i programe Europske unije organizirala je Erasmus+ informativni dan koji se održao 6. ožujka 2014. u hotelu Dubrovnik u Zagrebu. 
Na informativnom danu je sudjelovala DURA, odnosno djelatnik DURA-e Oliver Milošević.

Moglo se čuti o mogućnostima za mlade u zemljama EU-a. Dan je bio usmjeren na dvije ključne akcije u sklopu programa. Ključna akcija 2 (Suradnja za inovacije i dobru praksu) i ključna akcija 3 (Podrška reformi javnih politika).

Informativni dan je korisnicima u Hrvatskoj omogućio upoznavanje s mogućnošću prijave projekata u okviru strateških partnerstava, sastanaka mladih te im je pružena kvalitetna priprema za razvoj samih projektnih prijedloga. 

Također , zadovoljstvo nam je najaviti  informativni dan iste teme u Dubrovniku koji bi se trebao održati krajem ožujka, točnije 31.3. kada će se moći informirati o Erasmus+ ukoliko niste imali priliku sudjelovati u Zagrebu. 

Datum:
07.03.2014
Print Friendly, PDF & Email

Vezani članci

PREDSTAVLJEN PROGRAM ERASMUS+

Dura

Održan info dan o programu Erasmus+

Dura

Predstavljanje novog programa ERASMUS+

Dura

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X