Dura
Novosti

Održan info dan o programu Erasmus+

Održan info dan o programu Erasmus+
Održan info dan o programu Erasmus+
Info dan o programu Erasmus+:Sport u organizaciji Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta, Agencije za mobilnost i programe Europske unije i Hrvatskog olimpijskog odbora održan je 16. prosinca 2015. u MZOS-u. Događaj je bio namijenjen svim neprofitnim javnim ustanovama koje obavljaju djelatnost odgoja i obrazovanja, razvojnim agencijama i lokalnim akcijskim grupama.

Obzirom da je Razvojna Agencija Grada Dubrovnika DURA u fazi pripreme projektnog prijedloga za navedeni program, ispred DURA-e na info danu je sudjelovala stručna suradnica Alisa Aliti Vlašić.

Cilj info dana bio je predstaviti mogućnosti korištenja potpora u okviru programa Erasmus+:Sport svim zainteresiranim dionicima i potencijalnim korisnicima programa u Republici Hrvatskoj. 

Prezentacije o opisu i ciljevima programa održala je Božena Lukač iz Agencije za mobilnost i programe Europske unije, programska pravila u svojoj je prezentaciji objasnila Alma Papić iz Hrvatskog olimpijskog odbora, a proceduru same prijave i natječajne dokumentacije predstavila je Ana Nahod Ohnjec iz Agencije za mobilnost i programe Europske unije. 

Ana Kralj i Ana Mikulić iz Regionalne razvojne agencije Međimurje predstavile su primjere dobre prakse kroz predstavljanje projekta „On the move”, dok je pravila za podnošenje zahtjeva za sufinanciranje projekata objasnila Jelena Princivali iz Ureda za udruge Vlade RH. 

Predstavnica Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta Marija Crnković, koordinatorica projekta Europski tjedan sporta u Republici Hrvatskoj, kroz svoju se prezentaciju, osvrnula se na održani Nacionalni sportski događaj Be CROactive, koji se 12. rujna 2015. godine održao na zagrebačkom Bundeku u sklopu obilježavanja Europskog tjedna sporta u Hrvatskoj. Također, objasnila je i ciljeve samoga projekta te dala smjernice i informacije o planovima za Europski tjedan sporta 2016. godine.

Datum:
16.12.2015
Print Friendly, PDF & Email

Vezani članci

ERASMUS+: Informativni dan o mogućnostima za mlade

Dura

Predstavljanje novog programa ERASMUS+

Dura

PREDSTAVLJEN PROGRAM ERASMUS+

Dura

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X