Dura
Novosti

NATJEČAJ ZA SOLARE OTVOREN DO 15.4.2014

NATJEČAJ ZA SOLARE OTVOREN DO 15.4.2014
NATJEČAJ ZA SOLARE OTVOREN DO 15.4.2014

‘Javni natječaj za sufinanciranje ugradnje sustava za korištenje obnovljivih izvora energije’ objavljen je na službenim stranicama Grada Dubrovnika (www.dubrovnik.hr) i Razvojne agencije Grada Dubrovnika DURA-e (www.dura.hr).

 

Predmet objavljenog Natječaja je javno prikupljanje prijava za neposredno sudjelovanje Grada Dubrovnika u sufinanciranju sustava za korištenje obnovljivih izvora energije kod fizičkih osoba na području Grada Dubrovnika. Pod sustavima za korištenje obnovljivih izvora energije koji se subvencioniraju smatraju se isključivo solarni kolektorski sustavi za pripremu potrošne tople vode i dopunu grijanju.

 

Grad Dubrovnik sufinancirat će 55 kućanstava s ukupno 50% investicije ili maksimalno 15.000 kn po kućanstvu.

  

Natječaj se zatvara 15. travnja 2014. godine i svi oni koji se žele prijavit na natječaj imaju još samo 8 dana da svoje prijave dostave na adresu Dubrovačka razvojna agencija DURA d.o.o., Branitelja Dubrovnika 15, 20000 Dubrovnik.

  

Natječajnu dokumentaciju možete pogledati na www.dura.hr , a za sve dodatne informacije možete nas kontaktirati na e mail: info@dura.hr   ili putem telefona 638 236. 

Datum:
03.04.2014
Print Friendly, PDF & Email

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X