Dura
Novosti

Rezultati poziva ‘Promidžba poduzetništva 2014’

Rezultati poziva ‘Promidžba poduzetništva 2014’
Rezultati poziva 'Promidžba poduzetništva 2014'

Dubrovnik, 15. travnja 2014. – Razvojna agencija Grada Dubrovnika DURA prilikom Javnog poziva „PROMIDŽBA PODUZETNIŠTVA 2014’’ raspisanog od strane Ministarstva poduzetništva i obrta, podnijela je prijavu za pokroviteljstvo/sufinanciranje Startup  Weekend Dubrovnik unutar kategorije ‘’Gospodarske međunarodne manifestacije’’.

 

Odobren je iznos od 10.000,00 kao potpora održavanju Startup Weekenda Dubrovnik- događanju kojem je glavni cilj promidžba poduzetništva i poticaj na samozapošljavanje.

 

Važno je napomenuti da je DURA jedina organizacija u Dubrovačko –neretvanskoj županiji koja je dobila poticaj putem ovog Javnog poziva, što je još jedno priznanje radu Agencije kao vodećem promotoru razvoja poduzetništva na području Grada Dubrovnika.

 

Startup Weekend Dubrovnik 3 će se održati krajem 2014.godine, a sve informacije i upite možete dobiti putem maila : nmiric@dura.hr ili telefona: 638 554.

Datum:
15.04.2014
Print Friendly, PDF & Email

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X