Dura
Novosti

Završna konferencija projekta OLYMPIC HOPES

Završna konferencija projekta OLYMPIC HOPES
Završna konferencija projekta OLYMPIC HOPES

Završna konferencija projekta „OYLMPIC HOPES – Sport za djecu i mlade: Jačanje razvoja i suradnje u prekograničnom području“  održana je 14. travnja 2014.  u 12 sati u  Hotelu Valamar Lacroma u Dubrovniku. 

Ovaj projekt, koji je trajao godinu dana povezao je Vaterpolo klubove – Jadran, Jug, Primorac, Cattaro, Budva i Razvojnu Agenciju Grada Dubrovnika – DURA-u.

Projekt OLYMPIC HOPES  je postigao vrlo visoko ocjenu i veliko zadovoljstvo sa obje strane granice te je zbog toga prijavljen i njegov nastavak na  3. poziv za dostavu projektnih prijedloga u okviru IPA prekograničnog programa Hrvatske i Crne Gore.

Konferenciji su prisustvovali svi projektni timovi kako sa hrvatske tako i sa crnogorske strane. Projekt je predstavljen široj javnosti, predstavljene su provedene aktivnosti, rezultati i ciljevi ostvareni provedbom te doprinos svih partnera za uspostavljene i poboljšanje prekogranične suradnje između Hrvatske i Crne gore, kao i njegov nastavak koji je još uvijek u procesu evaluacije.

Datum:
14.04.2014
Print Friendly, PDF & Email

Vezani članci

VK JUG u suradnji s DURA-om ponovo dobio bespovratna sredstva

Dura

Terenske provjere za T.H.I.N.K. i Olympic Hopes

Dura

Sport za djecu i mlade: Jačanje razvoja i suradnje u prekograničnom području ”OLIMPIJSKE NADE”

Dura

TERENSKE PROVJERE ZA T.H.I.N.K. I OLYMPIC HOPES

Dura

Monitoring projekta „ Olympic Hopes“ u Dubrovniku

Dura

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X