Dura
Novosti

DURA u obilasku radova s Gradonačelnikom

DURA u obilasku radova s Gradonačelnikom
DURA u obilasku radova s Gradonačelnikom
Direktorica DURA-e, Andrea Novaković zajedno s Gradonačelnikom i suradnicima obišli su Orašac i Gromaču 23. travnja 2014. godine.

Grad Dubrovnik preuzeo je upravljanje domom u Orašcu u kojemu se nalazi obnovljena mlinica, koja je obnovljena kao i turistička atrakcija. Time je Grad u mogućnosti ulagati u dom te objekt prepustiti mještanima za njihove potrebe.

Mještani su ispitivali o problemima koji ih trenutno muče, a to su cesta, vodovod i kanalizacija.

Prijedlog Gradonačelnika je bio da se ispred doma može se postaviti infopult na kojem se mogu dočekivati gosti, koji zatim mogu razgledati mlinicu. Tu mogu biti i štandovi na kojima ljudi mogu turistima prodavati svoje domaće proizvode.

Direktor “Vodovoda” Pero Mišković ukazao je na projekt kanalizacija i oborinska odvodnja koji je je prijavljen za financiranje iz fondova Europske unije.

Gromača će uskoro dobiti i igralište s umjetnom travom jer su mještani zatražili od gradonačelnika da se na postojeće igralište postavi trava.

Datum:
24.04.2014
Print Friendly, PDF & Email

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X