Dura
Novosti

PROJEKT SMEPASS II – „Učinite pravi korak!“

PROJEKT SMEPASS II – „Učinite pravi korak!“
PROJEKT SMEPASS II - „Učinite pravi korak!“
EU Projekt SMEPASS II, „Pružanje savjetodavnih usluga malom i srednjem poduzetništvu, faza II“ započeo je 1. srpnja 2013. godine, danom stupanja Republike Hrvatske u punopravno članstvo Europske unije. Projekt provodi Ministarstvo poduzetništva i obrta u suradnji s HGK, HUP-om i HAMAG Investom.

Cilj projekta je očuvanje postojećih tržišta i osvajanje novih kroz pružanje besplatnih savjetodavnih usluga mikro, malim i srednjim poduzetnicima u području marketinga/razvoja proizvoda i upravljanju kvalitetom.

15. prosinca 2013. godine završen je prvi krug prijava temeljem kojeg su odabrani mali i srednji poduzetnici koji će biti korisnici besplatnih savjetodavnih usluga iz područja marketinga i razvoja proizvoda te upravljanja kvalitetom.

28. travnja 2014. godine bit će objavljen drugi poziv za iskaz interesa na koji će se moći prijaviti zainteresirani mali i srednji poduzetnici (putem internetske stranice www.smepass2.eu) te će se povodom toga od 05. do 15. svibnja održati drugi krug besplatnih info seminara diljem Republike Hrvatske s ciljem predstavljanja aktivnosti Projekta, kao i mogućnostima koje će poduzetnici imati tijekom faza provedbe.

Na seminare se možete prijaviti putem nadležnih županijskih komora, čiji raspored i kontakte navodimo u nastavku.

Raspored svih seminara i kontakti za prijavu:

Za sve ostale informacije i upite o aktivnostima Projekta molimo posjetite našu internetsku stranicu www.smepass2.eu i slobodno nam se obratite putem e-maila: info@smepass2.eu.

Datum:
24.04.2014
Print Friendly, PDF & Email

Vezani članci

PRIJAVITE SE I VI NA SMEPASS!

Dura

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X