Dura
Novosti

EU natječaj za Start up tvrtke

EU natječaj za Start up tvrtke
EU natječaj za Start up tvrtke

Europska komisija će nagraditi neke od najboljih europskih start-up tvrtki koje se odazovu Tech all star natjecanju što se održava već treći puta. Dvanaest finalista dobit će priliku predstaviti svoje ideje poduzetnicima i investitorima. Svečanost proglašenja pobjednika bit će u Londonu 10. i 11. lipnja 2014.

 

– Dio poslovnog uspjeha je stvaranje pravih veza i Europska komisija može pomoći otvoriti ta vrata. Finalisti će se povezati s izvora financiranja u EU, uspješnim poduzetnicima i drugim utjecajnim ljudima- rekla je Neelie Kroes, povjerenica za digitalnu agendu.

 

Pobjednici će postaviti svoje ideje osobama poput Richarda Bransona, osnivača Virgin Group, Chada Hurleyja, suosnivača i bivšeg izvršnog direktora u YouTubeu i Niklasa Zennströma, suosnivača Skypea.

 

Natjecanje je otvoreno za sve start-up tvrtke registrirane u EU, koji su posluju kraće od tri godine i ostvarile su manje od milijun eura prometa.

 

Prijaviti se možete do 22. svibnja 2014. godine. Za uspjeh je potreban kvalitetan tim, ostvareni napredak te veličina i mogućnosti tržišta.

Datum:
25.04.2014
Print Friendly, PDF & Email

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X