Dura
Novosti

Nagrađeni studenti za projekte WebPoSt i PlanPoSt

Nagrađeni studenti za projekte WebPoSt i PlanPoSt
Nagrađeni studenti za projekte WebPoSt i PlanPoSt
Nagrade najboljim studentima za projekte WebPoSt (izrada web-stranica poduzetnicima od studenata) i PlanPoSt (izrada poslovnih planova poduzetnicima od studenata) dodjeljene su danas 26. svibnja 2014. godine u Rektoratu Sveučilišta u Dubrovniku.

Suradnja na projektu WebPoSt Sveučilišta u Dubrovniku i Hrvatske gospodarske komore u Dubrovniku započela je akademske 2012./2013. i nastavila se i ove, akademske 2013./2014., godine. Prošlogodišnje iskustvo na projektu WebPoSt pokazalo je da postoji veliki interes i poduzetnika i studenata, što je bio poticaj da se suradnja između znanosti i struke nastavi, ali i proširi na – projekt PlanPoSt (izrada poslovnih planova poduzetnicima od studenata).

Ovim projektima želi se potaknuti dubrovačko-neretvanske poduzetnike na proaktivnost u smislu strateškog promišljanja i planiranja vlastitog poslovanja. Studenti se kroz projekte imaju priliku susresti s realnim potrebama tržišta i u praksi realizirati ono što su naučili kroz obrazovanje, pa će mnogima od njih to predstavljati i dobru referencu u životopisu.

Pobjednici su nagrađeni 15-dnevnom praksom u Razvojnoj agenciji Grada Dubrvonika DURA-i.

Datum:
26.05.2014
Print Friendly, PDF & Email

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X