Dura
Novosti

PREDSTAVNICI BIP-a u DURA-i

PREDSTAVNICI BIP-a u DURA-i
PREDSTAVNICI BIP-a u DURA-i
Predstavnici BIP-a (Business Innovation Programs) u sklopu ljetnog prekograničnog kampa, 26. lipnja 2014. godine posjetili su Dubrovnik te obišli DURA-u i upoznali se s njenim radom i projektima koje provodi.

Business Innovation Programs (BIP) je neprofitna fondacija iz Norveške čija je misija usmjerena ka stvaranju novih radnih mjesta i podršci stručnjacima koji se bave ekonomskim razvojem u svojim zajednicama. Aktivnosti BIP-a se zasnivaju na principima tržišne ekonomije i oslanjaju se na prenošenje dobrih poduzetničkih praksi.

Ljetni prekogranični kamp je jednokratna manifestacija koju BIP organizira svake godine i na kojoj se, u nekom od primorskih gradova u regiji, okupe pobjednička poduzeća iz programa Omladinsko poduzetništvo. Do sada je održano šest kampova na kojima je sudjelovalo 304 učenika i 66 nastavnika iz pet zemalja(BiH, Crna Gora, Kosovo, Norveška i Srbija).

BIP provodi projekte u Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj, Srbiji, Kosovu,Crnoj Gori i Iraku.

Datum:
27.06.2014
Print Friendly, PDF & Email

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X