Dura
Novosti

KONFERENCIJA PROGRAMA SREDIŠNJA EUROPA

KONFERENCIJA PROGRAMA SREDIŠNJA EUROPA
KONFERENCIJA PROGRAMA SREDIŠNJA EUROPA
Godišnja konferencija programa Središnja Europa održava se od 1. do 2. srpnja 2014. godine u Beču, Austriji, na kojoj sudjeluje direktorica DURA-e, Andrea Novaković.

Na konferenciji će se predstaviti budući prioriteti financiranja i mogućnosti programa Središnja Europa te će se o istima raspravljati s ključnim stručnjacima i donositeljima političkih odluka na regionalnoj, nacionalnoj i europskoj razini.

Konferencija je namijenjena javnim i privatnim dionicima zainteresiranim za teritorijalnu suradnju u središnjoj Europi odnosno suradnju s partnerima izvan nacionalnih granica u područjima istraživanja i razvoja, ekonomije s niskom razinom emisije CO2, okoliša, kulture i prometa.

Transnacionalni program Središnja Europa jedan je od najuspješnijih transnacionalnih programa u kojem sudjeluje 8 država članica Europske unije (Austrija, Njemačka, Poljska, Slovačka, Češka, Slovenija, Mađarska, Italija) te u razdoblju 2014. – 2020. i Republika Hrvatska kao 9. država članica.

Više o programu Centralna Europa možete pogledati ovdje.

Datum:
01.07.2014
Print Friendly, PDF & Email

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X