Dura
Novosti

Savjetovanje za apliciranje na natječaj Grada Dubrovnika

Savjetovanje za apliciranje na natječaj Grada Dubrovnika
Savjetovanje za apliciranje na natječaj Grada Dubrovnika

Savjetovanje na temu natječaja „Predlaganja programa i projekata u socijalnoj skrbi, skrbi o stradalnicima Domovinskog rata, skrbi o zdravlju i skrbi o djeci i mladima Grada Dubrovnika za 2015. godinu“  u organizaciji Upravnog odjela za obrazovanje, šport, socijalnu skrb i civilno društvo odražno je 31.07.2014. u prostorijama DURA-e.

 

Cilj savjetovanja kao i aktualnog natječaja je poboljšati postojeće stanje u navedenim djelatnostima, a koje su od interesa za Grad Dubrovnik.

 

Sudionicima je predstavljen natječaj i aktivnosti koje se mogu putem njega sufinancirati, te kako ispuniti natječaj dovoljno kvalitetno kako bi projekt bio konkurentan.

 

Savjetovanje je bilo usmjereno prema prioritetnom području broj  – IV „U području srbi o djeci i mladima“  te su svi prisutni predstavnici  udruga iz spomenutog područja iskoristili mogućnost da se informiraju o svoj potrebnoj dokumentaciji koju je potrebno dostaviti na natječaj.

 

Savjetovanje je izazvalo  veliki interes udruga što bi trebalo rezultirati brojnijim i kvalitetnijim prijavama na spomenuti natječaj.

 

Datum:
01.08.2014
Print Friendly, PDF & Email

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X