Dura
Novosti

ODRŽANA RADIONICA Širenje mreže socijalnih usluga u zajednici

ODRŽANA RADIONICA Širenje mreže socijalnih usluga u zajednici
ODRŽANA RADIONICA Širenje mreže socijalnih usluga u zajednici
Informativna radionica za potencijalne prijavitelje na otvoreni poziv za dostavu projektnih prijedloga „Širenje mreže socijalnih usluga u zajednici – faza 3″ održana je 28.7.2014. godine u Splitu na kojoj je prisustvovala djelatnica DURA-e, Jelena Brbora.

Specifični cilj ovog poziva jest unaprijediti mogućnosti zapošljavanja i promicati pomirenje poslovnog i obiteljskog života razvojem novih i unaprjeđenjem kvalitete socijalnih usluga u zajednici.

Poziv je objavljen u okviru Operativnog programa za razvoj ljudskih potencijala 2007.-2013. kojemu je strateški cilj unaprjeđenje učinkovitosti radne snage, razvoj ljudskog kapitala i jačanje socijalne uključenosti u Republici Hrvatskoj. Poziv će se financirati iz Europskog socijalnog fonda (ESF), jednog od glavnih instrumenata Europske unije usmjerenog na poticanje zapošljavanja, pružanje pomoći posloprimcima u pronalaženju boljih radnih mjesta i osiguravanje pravednijih mogućnosti za sve građane EU -a prilikom njihovog zapošljavanja.

Na radionici su detaljno obrazložene upute za prijavitelje, dane su opće smjernice za pisanje projekata te su navedeni primjeri dobre prakse širenja socijalnih usluga u zajednici i deinstitucionalizacije istih.

Na radionici je sudjelovalo 70-tak predstavnika iz organizacija civilnog društva u svrhu uspješnijeg pisanja projekata.

Datum:
29.07.2014
Print Friendly, PDF & Email

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X