Dura
Novosti

Najava: objava novog poziva za solare

Najava: objava novog poziva za solare
Najava: objava novog poziva za solare

DURA – Razvojna agencija Grada Dubrovnika u suradnji s Gradom Dubrovnikom i Fondom za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost početkom rujna 2014. raspisati će III. Javni poziv na sufinanciranje sustava za korištenje obnovljivih izvora energije kod fizičkih osoba na području Grada Dubrovnika.


Pod sustavima za korištenje obnovljivih izvora energije koji će se subvencionirati smatraju se isključivo solarni kolektorski sustavi za pripremu potrošne tople vode i dopunu grijanju.


Cilj natječaja biti će ugradnja solarnih kolektorskih sustava za pripremu potrošne tople vode i dopunu grijanju za najviše 23 kućanstava, odnosno do iskorištenja preostalih financijskih sredstava.


Ukupni troškovi nabave i ugradnje sustava bit će sufinancirani nepovratnim novčanim sredstvima u visini do 50% investicije, odnosno do najvećeg iznosa od 15.000,00 kuna (navedeni iznos uključuje PDV) po kućanstvu, sve sukladno pravilniku koji će se objaviti.

Datum:
27.08.2014
Print Friendly, PDF & Email

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X