Dura
Novosti

Razmjena dobre prakse inovativnih poduhvata

Razmjena dobre prakse inovativnih poduhvata
Razmjena dobre prakse inovativnih poduhvata

Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije kroz projekte Europska poduzetnička mreža (EEN) i FINNO organizirala je radionicu “Razmjena dobre prakse inovativnih poduhvata” koja se održala u Zagrebu, 27. 8. 2014 godine.

U prvom dijelu radionice zainteresirani sudionici su imali priliku educirati se na temu “Kako napisati projekt za Obzor 2020”. Razmjena dobre prakse inovativnih poduhvata osmišljena je za drugi dio radionice na 3 okrugla stola naslova: Projektni menadžment; Suradnja, transfer tehnologije i intelektualno vlasništvo te Internacionalizacija i rizični kapital.

Na okruglom stolu „Projektni menadžment” sudjelovala je i direktorica razvojne agencija grada Dubrovnika, Andrea Novaković.

Okrugli stol je omogućio predstavnicima tvrtki koje su uspješno prijavile, provele i ostvarile očekivane rezultate u realizaciji više inovativnih projekata i sudionicima okruglog stola raspravu o problemima s kojima su se susreli u nekoj od faza inovativnog procesa i na koji način se iste prevladavaju.

Datum:
27.08.2014
Print Friendly, PDF & Email

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X