Dura
Novosti

PROMICANJE PODUZETNIŠTVA U DUBROVAČKIM ŠKOLAMA

PROMICANJE PODUZETNIŠTVA U DUBROVAČKIM ŠKOLAMA
PROMICANJE PODUZETNIŠTVA U DUBROVAČKIM ŠKOLAMA

SEECEL – Regionalni centar za razvoj poduzetničkih kompetencija za zemlje jugoistočne Europe je započeo od svibnja 2014. godine s nizom nacionalnih događanja kao priprema za strateško  regionalno pilotiranje za razinu obrazovanja ISCED 1,2,3 i 5/6 u zemljama članicama SEECEL-a.

„Developing the entrepreneurial society in Western Balkans and Turkey” – je jedan od projekata u koji je uključena i Osnovna škola Ivan Gundulić iz Dubrovnika koja ima za cilj promicanje poduzetništva u osnovnim i srednjim školama diljem Balkana.

Cilj ovog projekta je daljnji razvoj sustava cjeloživotnog učenja za poduzetništvo kroz identificiranje strateških ciljeva u skladu s dimenzijom ljudskog kapitala prikazanog u Zakonu o malom i srednjem poduzetništvu za Europu (SBA).

Prvi pripremni skupovi za provedbu aktivnosti s nominiranim pilot instituijama su održani u Albaniji u svibnju 2014. godine, zatim u srpnju 2014. godine u Makedoniji, Kosovu i Srbiji, a u rujnu se nastavljaju održavati pripremni skupovi u Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini i Turskoj.

SEECEL je u suradnji s Agencijom za odgoj i obrazovanje organizirao pripremni skup za provedbu aktivnosti s nominiranim pilot institucijama i u Hrvatskoj, te se skup održao 26. kolovoza 2014. godine u Zagrebu.

Datum:
27.08.2014
Print Friendly, PDF & Email

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X