Dura
Novosti

COSME – Novi izazovi i prilike za poduzetnike

COSME – Novi izazovi i prilike za poduzetnike
COSME - Novi izazovi i prilike za poduzetnike

Predstavljanje programa COSME i OBZOR 2020 (HORIZON) u organizaciji DURA-e, Hrvatske gospodarske komore i Hrvatske agencije za malo gospodarstvo, inovacije i investicije – HAMAG održano je 02. rujna 2014. u prostorijama Razvojne agencije Grada Dubrovnika.

 

Cilj radionice je bio predstaviti programe COSME I OBZOR 2020 (HORIZON) te ukazati poduzetnicima nove mogućnosti i prilike koje im se nude trenutno.

 

Predavači su bili predstavnici Hrvatske gospodarske komore gđa. Vesna Torbarina i predstavnik HAMAG-a – Renato Vrebac. Sudionicima su imali priliku dobiti saznanja u vezi novih načina i mogućnosti o povećanju konkuretnosti malih i srednjih poduzetnika, kao i što su im i predstavljene mogućnosti za inovativne tvrtke kroz OBZOR 2020 ( HORIZON ).

 

Ovom prigodom DURA je održala još jedan ciklus edukacija za male i srednje poduzetnike s područja Grada Dubrovnika, te u skorašnjoj budućnosti planira najaviti i nove edukacije budući da će biti sve više natječaja i mogućnosti za poduzetnike.

 

Datum:
03.09.2014
Print Friendly, PDF & Email

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X