Dura
Novosti

OTVORENI DANI U BRUSSELSU

OTVORENI DANI U BRUSSELSU
OTVORENI DANI U BRUSSELSU
Razvojna agencija Grada Dubrovnika će ove godine kao lokalni partner sudjelovati na Otvorenim danima 2014. godine u Brusselsu organizirajući konferenciju „Rast lokalne zajednice – Ključ uspjeha”, koja će se održati 3. listopada 2014. godine u hotelu Importanne Resort u Dubrovniku u suradnji s Gradom Dubrovnikom i inicijativom austrijskog Ministarstva okoliša „Growth in transition”.

Cilj inicijative „Growth in Transition” je uključivanje institucija i pojedinaca u konstruktivni dijalog o mogućnostima doprinosa procesu održivog rasta lokalnih zajednica.

U svrhu iniciranja sličnih procesa u drugim državama, u siječnju 2014. godine održana je konferencija u Brusselsu na kojoj je sudjelovala direktorica DURA-e, Andrea Novaković, a rezultat koje je uspostava suradnje i organizacija ovog događaja u Dubrovniku.

Konferencija će obuhvatiti izazove za gradove i primjere uspješnih lokalnih projekata te potaknuti dijalog o mogućnostima i usmjeravanju procesa rasta prema održivosti.

Otvoreni dani u Brusselsu četverodnevni su događaj koji se svake godine održava u Brusselsu s ciljem da gradovi i regije prikažu svoje uspjehe i kapacitete te da se osnaži lokalna i regionalna uloga europskog upravljanja.

Ovdje možete pročitati više o sudjelovanju DURA-e na Otvorenim danima u Brusselsu.

Ovdje možete preuzeti program konferencije.

Datum:
03.09.2014
Print Friendly, PDF & Email

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X