Dura
Novosti

NAJAVA: INFO DAN “POTICAJI I KORISNE INFORMACIJE O UGRADNJI SOLARA I ENERGETSKOJ OBNOVI OBITELJSKIH KUĆA”

NAJAVA: INFO DAN “POTICAJI I KORISNE INFORMACIJE O UGRADNJI SOLARA I ENERGETSKOJ OBNOVI OBITELJSKIH KUĆA”
NAJAVA: INFO DAN

INFO DAN

 “POTICAJI I KORISNE INFORMACIJE O UGRADNJI SOLARA I ENERGETSKOJ OBNOVI OBITELJSKIH KUĆA”

Povodom objave natječaja, u četvrtak 18.rujna 2014. s početkom u 15:00 sati u zgradi DURA-e (Branitelja Dubrovnika 15), održat će se INFO DAN koji je namijenjen svim građanima Dubrovnika.

Cilj INFO DANA je informirati širu dubrovačku javnost i građanstvo o dostupnim poticajima i natječajima, tehnologijama, ekonomskoj isplativosti i samom efektu primjene mjera energetske učinkovitosti na kvalitetu života kućanstava.

Također na INFO DANU javnosti će biti prezentiran energetski certifikat, procedura dobivanja certifikata te zakonodavstvo.Molimo za Vašu potvrdu prisustva na Info-danu putem emaila ili telefona.

Za više informacija nazovite 020/640-551, 020/640-283 ili se obratite na e-mail: eeinfo@dura.hr. Sve informacije i natječaji dostupni su putem interneta na: www.dura.hr i www.dubrovnik.hr.

NATJEČAJ ZA OBNOVU OBITELJSKIH KUĆA

 

Putem ovog natječaja sufinancirat će se projekti energetski učinkovite obnove obiteljskih kuća s područja Grada Dubrovnika s ukupno 50% investicije ili max. 37.500kn (s PDV-om) po kućanstvu za dvije mjere. Prva mjera je zamjena postojeće ugradnjom nove stolarije dok je druga mjera povećanje toplinske zaštite vanjske ovojnice obiteljske kuće što uključuje krovište, podove te vanjske zidove obiteljske kuće.

Natječaj možete pronaći – ovdje

NATJEČAJ ZA UGRADNJU SOLARNIH SUSTAVA

Putem ovog natječaja sufinancirati će se ugradnja solarnih sustava na 23 kućanstava sa područja Grada Dubrovnika sa ukupno 50% investicije ili max. 15.000kn (s PDV-om) po kućanstvu.

Natječaj možete pronaći – ovdje

PRIJAVNICU ZA INFO DAN PREUZMITE – ovdje

PROGRAM INFO DANA PREUZMITE – ovdje

Datum:
16.09.2014
Print Friendly, PDF & Email

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X