Dura
Novosti

RAZA I DURA ZAJEDNO OSNAŽUJU PODUZETNIŠTVO

RAZA I DURA ZAJEDNO OSNAŽUJU PODUZETNIŠTVO
RAZA  I DURA ZAJEDNO OSNAŽUJU PODUZETNIŠTVO
Razvojna agencija Zagreb -TPZ i Razvojna agencija Grada Dubrovnika DURA potpisali su „Memorandum o razumijevanju”, kojim su izrazili interes i spremnost za međusobnu suradnju u području promocije poduzetništva.

Suradnja razvojnih agencija, između ostaloga, uključuje i zajedničke aktivnosti u obliku partnerstva pri prijavi na natječaje Europske unije i u provedbi EU projekata kao i zajedničku komunikaciju prema javnim i upravnim tijelima.

Sporazum su potpisali Andrea Novaković, direktorica Razvojne agencije Grada Dubrovnika DURA-e i Frane Šesnić, direktor Razvojne agencije Zagreb – TPZ, koji su tom prigodom naglasili kako je prijenos dobre prakse, znanja i iskustva među agencijama nužan za kvalitetan rad te za postizanje zajedničkog cilja; promocija poduzetništva i projekata vezanih za lokalni i regionalni razvoj.

Datum:
23.09.2014
Print Friendly, PDF & Email

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X