Dura
Novosti

Okrugli stol o građanskom odgoju i obrazovanju

Okrugli stol o građanskom odgoju i obrazovanju
Okrugli stol o građanskom odgoju i obrazovanju
Okrugli stol na temu „Građanski odgoj i obrazovanje” u organizaciji Instituta za društvena istraživanja u Zagrebu – GOOD Inicijativa, Udruge Bonsai i Udruge Maro i Baro održati će se u ponedjeljak 29. rujna 2014. godine u 14h u prostorijama Dubrovačke razvojne agencije DURA-e (Branitelja Dubrovnika 15). 

Cilj okruglog stola je rasprava i zajednički dolazak do odgovora o ideji uvođenja novog plana i programa građanskog odgoja i obrazovanja u hrvatske škole. 

Tribina, za čije je trajanje planiran jedan sat, upoznat će sudionike s temljnim konceptima Građanskog odgoja, kao i radom i planovima GOOD inicijative za sustavno i kvalitetno uvođenje odgoja i obrazovanja za ljudska prava i demokratsko građanstvo u odgojno-obrazovni sustav u koje se možete, kao škola, udruga ili pojedinac/pojedinka uključiti. 

Nadamo se vašem dolasku i podršci nastojanjima GOOD Inicijative, Udruge za razvoj civilnog društva BONSAI i Udruge za mlade Maro i Baro da se u javnom prostoru raspravlja o ovim sadržajima.

Datum:
24.09.2014
Print Friendly, PDF & Email

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X