Dura
Novosti

STARTUP WEEKEND DUBROVNIK vol.3!

STARTUP WEEKEND DUBROVNIK vol.3!
STARTUP WEEKEND DUBROVNIK vol.3!

Svjesni ste brojnih problema koji nas svakodnevno prate? Imate ideju o tome kako ih riješiti? Sve počinje s Vama! Podijelite svoje rješenje i viziju s pravim ljudima iz različitih područja i počnite realizirati svoju ideju! Pridružite nam se na trećem Startup Weekendu Dubrovnik od 14-16.11.2014.godine,  i postanite dio globalne zajednice koja dijeli istu viziju-poboljšati svijet u kojem živimo!

 

U uzbudljiva 54 sata sudionici putem intenzivnog timskog rada razvijaju poslovne ideje koje rezultiraju prikazivanjem prototipa proizvoda ili usluge kao temelj budućeg startupa. Bit Startup Weekenda je stjecanje praktičnog iskustva kroz primjenu teoretskog znanja na konkretnim zadacima i poslovnim izazovima. Zahvaljujući našim sponzorima, omogućit ćemo vam da svoje ideje razvijate sa stručnim i uspješnim mentorima s kojima ćete imati priliku razmijeniti mišljenja i iskustva te poslušati njihove savjete. Događaj okuplja ljude s komplementarnim vještinama i stvara ozračje suradnje koje je izrazito važno u početnoj fazi razvoja svakog poduzetničkog pothvata. Zato je Startup Weekend najbolji način za upoznavanje ljudi s različitim vještinama i znanjima koji predstavljaju potencijalne poslovne partnere u vašem poduzetničkom pothvatu.

 

Događaj počinje u petak s kratkim predstavljanjem poslovnih ideja, tzv. Pitchfireom, ostalim sudionicima. Nakon predstavljanja svih ideja, sudionici glasaju za najbolje ideje i timove u kojima namjeravaju raditi tijekom Startup Weekenda. Tijekom subote i nedjelje, timovi rade na dizajnu i razvoju poslovnog plana i vizije njihovog projekta te ih na kraju događaja predstavljaju pred potencijalnim investitorima.  Timovima u radu pomažu mentori, koji su odabrani među iskusnim poduzetnicima, pravnim savjetnicima i članovima akademske zajednice.

 

Registracija za sudjelovanje

Kotizacija za sudjelovanje je 259HRK (u što je uključen i PDV), a za sudjelovanje se registrirajte putem web stranice:

http://www.up.co/communities/croatia/dubrovnik/startup-weekend/5137 (plaćanje paypalom ili karticom) ili pošaljite mail na : nmiric@dura.hr, mpuljas@dura.hr (plaćanje paypalom ili karticom)

 

 

U cijenu kotizacije uključeni su svi obroci, pića, materijali kao i pristup globalnim i lokalnim sponzorima. Nezaboravno iskustvo nismo tu naveli, jer ono ionako nema cijenu.

Ako smo vas zainteresirali i želite više informacija, posjetite našu web stranicu www.dura.hr

Datum:
20.10.2014
Print Friendly, PDF & Email

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X