Dura
Novosti

AKVARIJ U GRUŠKOJ LUCI

AKVARIJ U GRUŠKOJ LUCI
AKVARIJ U GRUŠKOJ LUCI
Sastanak na temu gradnje zabavnih sadržaja s akvarijem u Gruškoj luci održan je 17. studenoga 2014. godine na kojem je prisustvovala direktorica DURA-e, Andrea Novaković.

Na sastanku se razgovaralo o projektu gradnje akvarija u Gradu Karlovcu koji je preko otvorenog natječaja objavljenog u Hrvatskoj određen za financiranje iz strukturnih fondova Europske unije.
Tvrtka Luka Dubrovnik je u postupku dobivanja koncesije na razdoblje od 30 godina, čime je ostvaren preduvjet realizacije projekta zabavnog sadržaja s akvarijem u gruškoj luci, sukladno UPU Gruški akvatorij, na kojem je aktivno surađivao projektantski studio „3 LHD” koji je ujedno i autor projekta akvarija u Karlovcu.

Grad Dubrovnik i DURA će intenzivno raditi na pripremi projekta kojeg će potom aplicirati na europske fondove, koristeći pozitivno iskustvo Grada Karlovca i studija „3 LHD”, a sve sukladno prostorno-planskoj dokumentaciji.

Partneri u projektu će biti Luka Dubrovnik d.d., DURA i Sveučilište u Dubrovniku koje će preuzeti brigu o stručnom radu akvarija.

Sastanku su prisustvovali gradonačelnik Andro Vlahušić, g. Božidar Memed, direktor Luke Dubrovnik d.d. i gđa. Marina Grčić, pročelnica Upravnog odjela za investicije i europske fondove Grada Karlovca.

Datum:
17.11.2014
Print Friendly, PDF & Email

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X