Dura
Novosti

EU POLITIKE KVALITETE – PRILIKA ZA PODUZETNIKE

EU POLITIKE KVALITETE – PRILIKA ZA PODUZETNIKE
EU POLITIKE KVALITETE - PRILIKA ZA PODUZETNIKE
Ured zastupnika Tonina Picule organizira 28. i 29. studenog 2014. godine Okrugli stol na temu Eu politike kvalitete – prilika za male i srednje poduzetnike na Sveučilišnom kampusu Sveučilišta u Dubrovniku.

Okrugli stol je nastavak inicijative koju je zastupnik Picula pokrenuo ove godine u ožujku 2014. godine kada je u Bruxelles pozvao proizvođače, među kojima su bili i proizvođači dubrovačkog kraja, da predstave svoje proizvode u sjedištu Europske unije ali i da im predstavi mogućnost zaštite svojih proizvoda, te uspješnijeg plasmana na sve zahtjevnije tržište.

Slijedom toga, inicijativa će se ponoviti i u Hrvatskoj kako bi se svi zainteresirani informirali o prednostima i mogućnostima zaštite proizvoda te vidjeli kako izgleda sama procedura iz prve ruke.

Za sve upite i informacije, slobodno se obratite voditelju Ureda zastupnika Picule Ivanu Matiću na broj telefona 091 333 2448 ili na mail: office.picula@gmail.com

Program možete preuzeti ovdje.

Datum:
25.11.2014
Print Friendly, PDF & Email

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X