Dura
Novosti

MEDITERANSKI SAJAM DUBROVNIK

MEDITERANSKI SAJAM DUBROVNIK
MEDITERANSKI SAJAM DUBROVNIK
Zadovoljstvo nam je pozvati Vas na 12. Mediteranski sajam zdrave prehrane, ljekovitog bilja i zelenog poduzetništva od 26. – 29. ožujka 2015. godine u vanjskim i unutarnjim sadržajima hotela Tirena – Babin kuk Dubrovnik., koji će se i ove godine održati u organizaciji Dubrovnik Sun d.o.o., te u suorganizaciji Dubrovačko-neretvanske županije, Grada Dubrovnika, Razvojne agencije Grada Dubrovnika DURA d.o.o., Hrvatske gospodarske komore – ŽK Dubrovnik, Obrtničke komore DNŽ-e, Regionalne razvojne agencije Dunea d.o.o.

Ova specijalizirana manifestacija profilirala se kao najznačajnija sajamska priredba u Republici Hrvatskoj i Dubrovačko-neretvanskoj županiji na području ekološke, tradicijske poljoprivrede i ostalog zelenog poduzetništva.

Na 11.Mediteranskom sajmu 2014.g. izlagalo je oko 300 izlagača iz svih dijelova Hrvatske i susjednih mediteranskih zemalja, a sajam je posjetilo preko 30.000 tisuća posjetitelja.

 

Prepoznali su to predsjednik RH gospodin Ivo Josipović i neka hrvatska ministarstva (Ministarstvo poljoprivrede, Ministarstvo poduzetništva i obrta, Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije ), koji bilo to pokroviteljstvom ili sudjelovanjem dolaze na našu izložbu.

Sve detaljnije informacije možete dobiti na tel: 020/436 233; 020/436 363 fax: 020/436 233

Web: www.mediteranski-sajam.com

e-mail: mediteranski.sajam.du@gmail.com

(Osoba za  kontakt gospodin Vedran Kraljević, mob. 098/ 285 355).

 

Datum:
14.01.2015
Print Friendly, PDF & Email

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X