Dura
Novosti

Nizozemska ambasadorica u Dubrovniku

Nizozemska ambasadorica u Dubrovniku
Nizozemska ambasadorica u Dubrovniku
Novoizabrana nizozemska veleposlanica gđa. Ellen Berends boravila je 20. siječnja 2015.g sa suradnicima u Dubrovniku. Veleposlanica je uz sastanke s uredom gradonačelnika i zamjenice župana dogovorila i sastanak s razvojnim agencijama. Cilj sastanka bio je razgovarati o aktualnim projektima koje DURA provodi kao i onim u pripremi, a koji promiču investicijsku klimu kao i poduzetničke inicijative.

Direktorica Andrea Novaković je predstavila projekt BFC – certificiranje gradova za povoljniju ulaganja dok je voditeljica inkubatora Marijana Puljas govorila o samim aktivnostima inkubatora kao i start-up tvrtkama te poticajima koje DURA i Grad Dubrovnik pružaju poduzetnicima početnicima.

Zaključeno je kako nizozemska ambasada stoji na raspolaganju za gospodarsko povezivanje zainteresiranih poduzetnika u okviru određenih projekata te kako je konkretna suradnja sa Veleposlanstvom vrlo izgledna.

Susretu su nazočili i počasni konzul Kraljevine Nizozemske u Dubrovniku Pero Kulaš i viša stručna suradnica za gospodarska pitanja u Veleposlanstvu Andreja Kocijan.

Datum:
20.01.2015
Print Friendly, PDF & Email

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X