Dura
Novosti

PREDAVANJE O NAJAVLJENOM NATJEČAJU – MJERE RURALNOG RAZVOJA

PREDAVANJE O NAJAVLJENOM NATJEČAJU – MJERE RURALNOG RAZVOJA
PREDAVANJE O NAJAVLJENOM NATJEČAJU - MJERE RURALNOG RAZVOJA
Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju u suradnji s Ministarstvom poljoprivrede je 22. siječnja 2014. održalo je predavanje za zainteresiranu javnost za podmjere 4.1. Potpora za ulaganja u poljoprivredna gospodarstva i 4.2. Potpora za ulaganja u preradu, marketing i/ili razvoj poljoprivrednih proizvoda mjere 4 Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014. – 2020.

Kako bi se korisnici, a i konzultanti, u kratkom vremenskom roku od objave Pravilnika do objave natječaja, što kvalitetnije informirali o mogućnostima podmjera te uvjetima prijave u, organizirano je predavanja za zainteresirane.

Predavanje je organizirano u suradnji s Hrvatskom gospodarskom komorom koja je ustupila prostor u kojima će se predavanja održati.

Sudionicima su predstavljene podmjere 4.1 i 4.2 i pojašnjenje odredbi Pravilnika, predstavljanje načina prijave projekta, kreditne linije HBOR-a i na i na kraju izlaganja sudionici su imali mogućnosti postavljati pitanja. Radionice su izazvale veliki interes korisnika i konzultanata. Na predavanju je sudjelovala i zaposlenica DURA-e Mia Hrnić.

Datum:
23.01.2015
Print Friendly, PDF & Email

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X