Dura
Novosti

PREZENTACIJA O OBNOVI I IZGRADNJI FASADA

PREZENTACIJA O OBNOVI I IZGRADNJI FASADA
PREZENTACIJA O OBNOVI I IZGRADNJI FASADA

Prezentacija u sklopu projekta “Obnovi fasadu”, održana je 10. veljače 2015. godine u Hrvatskoj gospodarskoj komori – Županijskoj Komori Dubrovnik, na kojoj je sudjelovao djelatnik DURA-e, Andro Drašković.

Cilj prezentacije je bio informirati prisutne o mogućnostima programskih sredstava energetske učinkovitosti, s posebnim osvrtom na upotrebu efikasnih materijala pri obnovi i izgradnji fasada.

Tim su putem predavači iz trgovačkog društva Lasselsberger-knauf iz Đurđevca g. Vladimir Kanić, g. Ladislav Gračan i g. Krešimir Stunja, predstavili svoje proizvode s posebnim osvrtom na upotrebu efikasnih materijala pri obnovi i izgradnji fasada.

Društvo Lasselsberger-knauf prati javne pozive Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost kako bi svojim korisnicima omogućio korištenje sufinanciranja koje nudi Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost.

Na prezentaciji su osim spomenutog društva Lasselsberger-knauf sudjelovali i njihovi poslovni partneri te su svoju viziju i ideje predstavili struci i zainteresiranim građanima kako bi ukazali na važnost energetske obnove koja u konačnici vodi energetskoj učinkovitosti i zaštiti okoliša.

Datum:
12.02.2015
Print Friendly, PDF & Email

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X