Dura
Novosti

EDUKACIJE „ZNANJEM DO USPJEHA, MIKRO AKCIJE ZA MAKRO UTJECAJ”

EDUKACIJE „ZNANJEM DO USPJEHA, MIKRO AKCIJE ZA MAKRO UTJECAJ”
EDUKACIJE „ZNANJEM DO USPJEHA, MIKRO AKCIJE ZA MAKRO UTJECAJ
U sklopu projekta „Znanjem do uspjeha, mikro akcije za makro utjecaj” održana je početna konferencija, 26.veljače 2015. godine u prostorijama DURA-e. Konferenciji su prisustvovala 32 predstavnika organizacija civilnog društva te gosti, Andrea Novaković direktorica DURA-e i Marija Vučković, zamjenica župana Dubrovačko-neretvanske županije.

Predstavnici udruga Enter i Bonsai predstavili su aktivnosti planirane projektom te istaknuli važnost profesionalizacije udruga u Dubrovačko-neretvanskoj županiji kroz stjecanje novih znanja o mogućnostima financiranja svojih projektnih ideja te o pisanju kvalitetnih projekata i njihovom prijavljivanju na relevantne natječaje iz postpristupnih fondova. Također, naglašen je značaj volonterstva te je najavljena edukacija o menadžiranju volontera.

Nastavno na konferenciju, u sklopu istog projekta, započeo je i prvi modulu edukacija o EU fondovima. Interes za edukacijom pokazalo je čak 27 polaznika iz 20 organizacije civilnog društva, gotovo dvostruko više nego što je planirano projektom.

Prvi modul edukacije o EU fondovima trajat će 4 dana, od 26.02. do 01.03.2015. godine te će polaznicima pružiti konkretna znanja o fundraisingu, izradi problemskog stabla, stablu ciljeva, izradi logičke matrice te će se kroz prezentaciju prijavnog obrasca jednog uspješnog projekta prenijeti znanja o ispunjavanju obrazaca koji su dio natječajne dokumentacije. Edukacija je osmišljena kao kombinacija predavanja i praktičnih vježbi.

Datum:
27.02.2015
Print Friendly, PDF & Email

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X