Dura
Novosti

”Jadranska mreža za transfer tehnologije – TT Adria”

”Jadranska mreža za transfer tehnologije – TT Adria”

 

 

 

''Jadranska mreža za transfer tehnologije – TT Adria''
Skup na temu ”Prijenos znanja i tehnologija u području turizma i zdravlja” održan je 27. veljače 2015. u hotelu Adria u organizaciji Sveučilišta u Dubrovniku, koji su partneri EU projekta ”Jadranska mreža za transfer tehnologije – TT Adria”. Sastanku je prisustvovala predstavnica DURA-e Nataša Mirić. 

  

Cilj skupa je bilo umrežavanje sveučilišta i znanstveno-istraživačkih instituta sa gospodarskim subjektima u sektoru zdravstvenog turizma i gospodarskim subjektima koji imaju potencijal suradnje u području zdravstvenog turizma i zaštite zdravlja turista.

 

Na skupu je pomoćnik ministra turizma gdin. Ivo Bašić održao prezentaciju o strategiji razvoja zdravstvenog turizma, dok je pomoćnik ministra zdravlja gdin. Miljenko Bura izvjestio o suvremenim trendovima zdravstveno-turističke ponude.

 

Predstavnici Sveučilišta raspravljali su o mogućnostima suradnje znanosti i gospodarstva u podizanju konkurentnosti zdravstveno-turističkog sektora, nakon čega je jasno istaknuta potreba za snažnijim poveznicama između svih razina uključenih u kreiranje novih turističkih proizvoda i njihovog plasmana.

Datum:
27.02.2015
Print Friendly, PDF & Email

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X