Dura
Novosti

SEMINAR OTVORENA VRATA ESF FONDA

SEMINAR OTVORENA VRATA ESF FONDA
SEMINAR OTVORENA VRATA ESF FONDA
Seminar “Otvorena vrata Europskog socijalnog fonda” održao se 18. ožujka 2015. godine u Hotelu Radisson Blu Resort u Splitu, kojem je prisustvovala djelatnica DURA-e, Ena Soprano.

Cilj seminara je bio informirati što je više moguće potencijalnih korisnika bespovratnih sredstava Europske unije i šire javnosti o mogućnostima koje se pružaju kroz Europski socijalni fond, u sklopu provedbe projekta “Priprema projekata i podrška ESF korisnicima” koji provodi WYG International, a čiji je glavni partner u projektu Ministarstvo rada i mirovinskoga sustava.

Na seminaru su predstavnici ministarstava predstavili Operativni program “Učinkoviti ljudski potencijali” 2014.-2020., svatko u svom području kao i projekti koji predstavljaju primjere najbolje prakse iz zemalja članica Europske unije.

Ovo događanje je bila prilika na kojoj su sudionici mogli saznati više o ključnim područjima koje će Europski socijalni fond pokrivati te postaviti pitanja predstavnicima institucija koje sačinjavaju operativnu strukturu odgovornu za provedbu Operativnog programa “Učinkoviti ljudski potencijali” 2014.-2020.

Datum:
19.03.2015
Print Friendly, PDF & Email

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X