Dura
Novosti

VELIKO OKUPLJANJE PODUZETNIKA U DUBROVNIKU

VELIKO OKUPLJANJE PODUZETNIKA U DUBROVNIKU
VELIKO OKUPLJANJE PODUZETNIKA U DUBROVNIKU
Regionalni summit poduzetnika Jugoistočne Europe – pod nazivom „300 NAJBOLJIH” i završne svečanosti dodjele nagrada i priznanja „STVARATELJI ZA STOLJEĆA” najzaslužnijim za razvitak poduzetništva održat će se u Dubrovniku 27. i 28. 03. 2015. godine u hotelu Rixos.

Osnovni cilj Projekta „STVARATELJI ZA STOLJEĆA“ je javno odavanje priznanja najzaslužnijim  osobama, organizacijama i institucijama za doprinos razvoju poduzetništva u Jugoistočnoj Europi,  kao i  usmjeravanje pažnje šire javnosti na velike vizionare i lidere sutrašnjice čija su neustrašivost, rad, znanje, kreativnost i vrhunski rezultati,  temelj i glavni pokretač napretka zajednice u kojoj živimo te kreator razvojnih izazova za novo vrijeme.

Krajnji cilj projekta Regionalni summit poduzetnika „300 NAJBOLJIH“ je: promovirati ogroman značaj poduzetništva za ekonomski i sveukupan društveni razvoj te doprinijeti razvoju poduzetništva.

Regionalni summit poduzetnika „300 NAJBOLJIH“ predstavlja događaj na vrhu svih onih koji na bilo koji način, dirketno ili indirektno, doprinose razvoju i kreiranju pozitivne slike o poduzetništvu.

Summit će, u Dubrovniku (Hrvatska), na jednom mjestu okupiti osobe koje predvode ekonomski i društveni razvitak, koje u svaki privredni i ekonomski sistem unose ogromnu količinu vlastite energije i stvaralačke kreativnosti te znanja, talenta i sposobnosti da stvaraju i predvode da druge motiviraju na stvaralački rad.

Oko 120 sudionika Summita razgovarat će dva dana o budućnosti poduzetništva i mogućnostima njegovog unaprjeđenja a bit će usvojen i tekst Povelje za razvitak poduzetništva koja će predstavljati osnov buduće promocije interesa i ciljeva poduzetnika na prostorima Jugoistočne Europe.

Paralelno sa Summitom, bit će održane i završne svečanosti dodjele nagrada i priznanja  „STVARATELJI ZA STOLJEĆA“ najzaslužnijim za razvitak poduzetništva na području Jugoistočne Europe.

Projekt dodjele nagrada i priznanja  „STVARATELJI ZA STOLJEĆA“  najboljima od najboljih, uključujući i njihovu promociju, ima dugoročnu zadaću kreirati ambijent za nova stvaranja i izrastanje novih generacija stvaratelja za stoljeća.

Program događanja možete pogledati ovdje.

Poziv i reklamu možete poslušati ovdje.

Datum:
24.03.2015
Print Friendly, PDF & Email

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X