Dura
Novosti

DURA NA ENERGETSKIM DANIMA 2015

DURA NA ENERGETSKIM DANIMA 2015
DURA NA ENERGETSKIM DANIMA 2015
Otvorenju “Energetskih dana Dubrovačko-neretvanske županije” sudjelovali su i predstavnici DURA-e, Marko Cosmai i Andro Drašković 24.ožujka 2015. godine u Stonu.

Predstavnik DURA-e, Marko Cosmai predstavio je projekte energetske učinkovitosti s posebnim naglaskom na učinkovitu javnu rasvjetu, koje potiču Grad i DURA za građane Grada Dubrovnika.

Radionice i predavanja nastavljuju se u srijedu na Korčuli gdje će se govoriti o energetski održivom razvoju otoka, energetskom certificiranju i energetskoj obnovi te solarnim kolektorima. U četvrtak su u Opuzenu na rasporedu teme o energetski održivom razvoju ruralnih područja, energetski učinkovitoj rasvjeti te fotonaponskim sustavima. Isti dan održat će se i Male škole energetske učinkovitosti u osnovnim školama u Orašcu i Slanom te dan kasnije, u petak, u osnovnoj i srednjoj školi u Pločama.

Ovakva događanja u brojnim su se gradovima i županijama pokazala iznimno uspješnim načinom podizanja svijesti i informiranja građana o važnosti energetske učinkovitosti i obnovljivih izvora energije.

Energetski dani predstavljaju korak dalje u promociji i podizanju razine znanja javnih uprava i građana s ciljem promocije koncepta održivog razvoja, energetske učinkovitosti i korištenja obnovljivih izvora energije.

Datum:
25.03.2015
Print Friendly, PDF & Email

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X