Dura
Novosti

DURA NA 8. SAJMU POSLOVA

DURA NA 8. SAJMU POSLOVA
DURA NA 8. SAJMU POSLOVA
Osmi po redu Sajam poslova u Dubrovačko-neretvanskoj županiji kojeg je organizirao Hrvatski zavod za zapošljavanje, Područni ured Dubrovnik, jutros je svečano otvoren na Sveučilištu u Dubrovnik u Lapadu na kojem je sudjelovala Razvojna agencija Grada Dubrovnika DURA.

Sajam je otvorio Mirando Mrsić, ministar rada i mirovinskoga sustava, koji je istaknuo kako se u Hrvatskoj u posljednjih devet mjeseci bilježi pad nezaposlenosti.

Sajam poslova je namjenjen nezaposlenim osobama, poslodavcima, učenicima i studentima, te zaposlenim osoboma koje žele promjeniti posao, a ciljevi Sajma su povećanje zaposlenosti u Županiji, pružanje i olakšavanje mogućnosti poslodavcima da predstave svoje potrebe za radnicima, omogućavanje poslodavcima da neposredno upoznaju ponudu na tržištu rada Županije, davanje mogućnosti nezaposlenim osobama da se izravno predstave poslodavcu, te informiranje o mjerama za poticanje zapošljavanja iz nadležnosti HZZ-a.

Datum:
10.04.2015
Print Friendly, PDF & Email

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X